StoryEditorOCM
TenisWTA Makarska Open

Hrvatska ostala na jednoj predstavnici, sutra Makarska navija za Anu Konjuh

Piše Sport SD
7. lipnja 2023. - 21:36

Završen je drugi dan turnira WTA Makarska Open hosted by Valamar, Hrvatska ostala na jednoj predstavnici. Ana Konjuh zaigrat će sutra u 20 sati pod reflektorima na centralnom terenu

Makarska, 7. lipnja 2023. - U prvom meču dana na centralnom terenu Antonia Ružić poražena je od Talijanke Jasmine Paolini sa 6:4, 6:3. Hrvatska mlada predstavnica pružila je veliki otpor, ali Talijanka je u sjajnoj formi i uspješno je došla do pobjede.

Nažalost, loš dan imale su i naše tenisačice mlada Petra Marčinko i Tena Lukas. Marčinko je izgubila od francuske tenisačice Diane Parry s 6:2, 6:4, dok je Lukas izgubila od iskusne Šveđanke Rebecce Peterson sa 6:0, 6:1.

Jedna od najvećih zvijezda turnira Kristina Mladenović je nakon brojnih propuštenih prilika također poražena na startu turnira od Ukrajinke Kateryna Baindl rezultatom 7:5, 6:1.

Treba pohvaliti atmosferu na tribinama koja je bila odlična, a primjetili smo i bivšeg „Vatrenog“ Ivana Klasnića koji je oduševljen turnirom.

Sutra su na rasporedu mečevi drugog kola, a u atraktivnom večernjem terminu u 20 sati na centralnom terenu Tenis centra Makarska igra hrvatska predstavnica Ana Konjuh protiv Šveđanke Rebecce Peterson.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:02