StoryEditorOCM
Tenis‘u sridu‘

Ekskluziva pod Biokovom, na WTA turnir kultni ‘Sports Illustrated‘ donosi dašak svjetskog glamura, sve tenisačice...

Piše P. S.
5. lipnja 2023. - 13:21

Sports Illustrated Center Court, nova globalna serija događaja prestižnog međunarodnog medijskog brenda Sports Illustrateda ulazi u svijet tenisa s ekskluzivnom večerom za igračice turnira WTA Makarska Open hosted by Valamar i VIP zabavom s pozivnicama u hotelu [PLACES] by Valamar, u srijedu, 7. lipnja. To će biti proslava ženskog sporta, tenisa i Hrvatske. Odabirom lokacije za premijerno teniskog iskustvo Sports Illustrateda Makarska se potvrdila kao destinacija vrhunskih sportskih događanja i odlične zabave.

image
Michael Loccisano/Getty Images Via Afp

Sports Illustrated, koji je u vlasništvu globalne platforme za razvoj brendova, marketing i zabavu Authentic Brands Group (Authentic), poznat je po svojim vrhunskim iskustvenim brendovima - Sports Illustrated Circuit Series, Club SI, Sports Illustrated "The Party", Sports Illustrated Swimsuit Launch Week, Sportsperson of the Year Awards... Širenje na događanja inspirirana tenisom prirodna je ekstenzija Sports Illustrateda koji desetljećima prati ovaj sport.

- Iznimna nam je čast što su Authentic i Sports Illustrated odabrali WTA Makarska Open za mjesto jedne od svojih spektakularnih događanja. Ovo je veliko priznanje našem organizacijskom timu koji se svake godine trudi rasti i razvijati, a ove godine smo u grad pod Biokovom doveli jednu od najtraženijih zabava na svijetu - ističe direktor WTA turnira Feliks Lukas te najavljuje dolazak na turnir u Makarsku i planetarno popularne pijanistice Lole Astanove.

- Sports Illustrated postao je sinonim za slavljenje sporta i ultimativno iskustvo za navijače - rekao je Matt Goldstein, potpredsjednik odjela za zabavu i posebne projekte u Authenticu.

- Radujemo se navijačima tenisa na WTA turniru, koji predstavlja prvu aktivaciju brenda Sports Illustrated u Hrvatskoj.

Uz vrhunsku zabavu, sjajna atmosfera i savršena lokacija Tenis centra samo na nekoliko koraka od mora razlozi su zbog čega se tenisačice s veseljem vraćaju u Makarsku, a neke od njih već su odradile prve treninge i spremne su za turnir. Tko će pobijediti ove godine doznat će se u nedjelju, 11. lipnja.

image

Model Brooks Nader 

Angela Weiss/Afp
image

Christen Harper 

Michael Loccisano/Getty Images Via Afp
image
Ivo Ravlić/Cropix
image
Vladimir Dugandžić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 17:57