StoryEditorOCM
Tenisuzrok nije poznat

Drama u Miamiju: tenisač se srušio na pod, u kolicima ga iznijeli s terena, za sve je krivo vrijeme?

Piše Sport SD
19. ožujka 2024. - 08:16

Zabrinjavajuća scena stiže nam s Miami Opena na kojem je u ponedjeljak navečer prekinut meč kvalifikacija između 21-godišnjeg Francuza Arthura Cazauxa i njegovog godinu dana starijeg sunarodnjaka Harolda Mayota.

Semafor je pokazivao 1:1 u setovima i 2:1 u trećem za Cazauxa koji je čekajući servis Mayota samo odjednom pao na pod. Nekoliko sekundi prošlo je prije nego što su liječnik i glavni sudac stigli do njega kako bi provjerili u kakvom je stanju, a meč je ubrzo nakon toga i prekinut - pišu Sportske novosti.

Mladi francuski tenisač, inače 74. na ATP ljestvici, u kolicima je iznesen s terena. Točan uzrok problema nije otkriven, ali dio američkih medija nagađa da su krivac vremenski uvjeti jer u Miamiju je u tom trenutku bilo 30° C dok je vlažnost zraka bila na 70 posto.

Video pogledajte OVDJE.

Cazauxu je trenutni renking najviši u karijeri, a njegov ulazak u sezonu bio je prilično obećevajući budući da je u siječnju stigao do osmine finala Australian Opena u kojoj ga je zaustavio Hubert Hurkacz.

Spomenimo i da će Mayot u finalu kvalifikacija Miami Opena tijekom današnjeg dana igrati protiv Belgijca Davida Goffina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:19