StoryEditorOCM
Teniside se dalje

Donna Vekić najavila novi Premier Tennis Show u travnju u Osijeku: Ovo je inicijativa s finalnim ciljem izgradnje javnih teniskih terena

1. ožujka 2021. - 16:28

I ove godine će se u Osijeku održati Premier Tennis Show, sportsko-humanitarna akcija koju je pokrenula tenisačica Donna Vekić i njezina obitelj, a sav prikupljen prihod biti će usmjeren na izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko–baranjskoj županiji. 

Prošle godine hrvatski Premier Tennis Show se održao u jeku pandemije, a u ponedjeljak su u Osijeku predstavili nastavak projekta koji će se održati 6. i 7. travnja. 

Na novinskoj konferenciji su sudjelovali Donna Vekić, koja se video pozivom javila iz Geneve, gdje je obavila manji operativni zahvat, najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić iz Rotterdama, Ivan Ljubičić sudjelovao je javljanjem iz Dohe, a predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić javila se iz Zagreba.

- Prošle godine smo na Donninu inicijativu započeli s ovim sportsko-humanitarnim projektom. Ovo je inicijativa koja se događa po prvi puta u Hrvatskoj s finalnim ciljem izgradnje javnih teniskih terena, koji bi bili dostupni svima. Prije svega djeci i mladeži, ali posebno smo ponosni na edukaciju koju smo dogovorili za sve štićenike Doma za djecu Klasje u Osijeku - kazao je Igor Vekić, organizator Premier Tennis Show-a.

Na ovom sportsko-humanitarnom eventu očekuje se nastup svih najboljih hrvatskih tenisača i tenisačica.

Uživo su konferenciji bili župan Ivan Anušić, dogradonačelnica Žana Gamoš, pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Tatjana Roth i Igor Vekić, organizator Premier Tennis Show-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 03:15