StoryEditorOCM
Tenisolimpijske igre

Đoković u Parizu ‘naletio‘ na Zendayu, zanimljiva je reakcija supruge Jelene; Srbin i glumica imali su posebnu temu

Piše Sport SD
26. srpnja 2024. - 08:48

Louis Vuitton bio je domaćin uvodne ceremonije Olimpijskih igara u Parizu na kojoj su se slavne osobe iz raznih područja družile sa sportašima. Glumica Zendaya je bila jedna od mnogih i našla se u improviziranom razgovoru s obitelji Đoković. Dok je uvodna ceremonija već potaknula strepnju oko igara, Novak Đoković nije zaboravio glumici dati kompliment za njezinu tenisku ulogu.

image
Justin Tallis/Afp

Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara održana je jučer u Zakladi Louis Vuitton u Parizu. Odjevena u svjetlucavu crnu haljinu koja je pripijena uz tijelo, Zendaya je na događaju izgledala prelijepo. Dodala je i malu Louis Vuitton torbu kako bi upotpunila svoj look. Dok je Zendayino prisustvo sigurno donijelo puno blještavila i glamura na uvodnu ceremoniju, njezin susret s Đokovićem i njegovom suprugom postao je zvjezdani trenutak događaja.

image
Tiziana Fabi/Afp
image
Valery Hache/Afp

Zendaya je bila vidno oduševljena što je na putu do ceremonije upoznala jednog od najvećih svih vremena. Na izrazima lica vidjelo se njezino uzbuđenje što će upoznati Đokovića i njegovu suprugu. Zadržavši se na tenisu, Đoković nije gubio vrijeme čestitajući glumici na ulozi u teniskoj drami ‘Challengers‘. Supruga Jelena također je bila oduševljena susretom s poznatom glumicom.

- Sada se osjećam spremnije nego što sam bio za Wimbledon. Približavanje Olimpijskim igrama uvijek je veliki izazov za mene jer postavljam dodatna očekivanja i pritisak na sebe, a naravno i naciju - kazao je Đoković.

image
Julien De Rosa/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 16:05