StoryEditorOCM
TenisPronašli smo ih

Đoković potpisao kapu momku u hrvatskom dresu, s njima i Splićanka, iznenadit ćete se što joj jedino nedostaje

Piše Ivan Renić
3. kolovoza 2024. - 16:12

Finalni meč u ženskom singlu nije jedini događaj koji je izazvao pozornst u Roland Garrosu. Sutra je na rasporedu muški finale između Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza. Srpski tenisač odradio je danas trening na terenu pokraj centralnog. Napunile su se tribine, skandiralo se; Nole, Nole!

Nakon treninga spremno je Novak odrađivao ‘selfije‘ s navijačima i potpsivao majice, kape... U ‘šumi‘ ruku vidjeli ugledali smo i kockasti dres naše nogometne reprezentacije. I baš prema njemu posegnuo je Đoković i potpisao kapu koju mu je Hrvat pružio.

Pronašli smo sretne dobitnike nakon Đokovićevog treninga. Riječ je o tročlanoj ekipi iz Hrvatske koja, međutim, već tri godine živi u Parizu. Tu su na doktoratu iz molekularne biologije. Dva momka i jedna djevojka I to baš Splićanka. Josipa Cecić Vidoš joj je ime. U Parizu je već domaća. Ali ima jedna stvar koja joj baš nedostaje. Na prvu će možda zvučati čudno, ali očito da joj je zbilja tako, ako tako kaže...

image
Ivan Renić

- Meni nedostaje jedini naša sol. Ova njihova francuska je nekako slaba. I presitna. Naša je bolja, krupnija – pojasnila je Splićanka. Eto, ako netko od Josipinih u Splitu čita ovo, šaljite soli za Pariz! Nema do paške...

Filip Španić pozirao je s kapom koju mu je potpisao Đoković, a s njima je bio i Ivan Ciganek. Kupili su ulaznice i za Donnino finale.

Pitamo za cijenu?

- Ovisno o sektoru, platili smo od 150 do 250 eura. Živimo tu i nismo smjeli ovo propustiti. Donna osvaja zlato – poručili su uglas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 13:33