StoryEditorOCM
Tenisjoš jedna ‘titula‘

Đoković nije uspio proći ispod radara, ovaj detalj ženama nije promaknuo: ostao je ‘broj jedan‘, ali postao nešto drugo

Piše Sport SD
20. studenog 2023. - 14:48

Novak Đoković još jednom je pomjerio granice nakon što je jučer slavio protiv Jannika Sinnera 6:3, 6:3 na završnom ATP turniru u Torinu. Time je postao tenisač s najviše osvojenih ovih titula, ukupno njih sedam.

Dojam je kako je Đoković u ovom trenutku nedohvatljiv za ostatak igrača, jednostavno je svijet za sebe. No, osim brojnih trofeja i naslova, Srbin se ističe i po jednoj stvari koja nema direktnu poveznicu s tenisom. A vjerujemo kako je prije "za oko zapela" ženama.

Dominaciji na sportskom terenu, koja traje godinama unazad, prethodila je ona na modnom polju. Svjetska zvijezda nepogrešivo zna kakva odjeća mu najbolje pristaje, a to pokazuje i na terenu.

Među omiljenim bojama Đokovića su plava i zelena, koje su uvijek elegantne i vječiti trend. Osim u slobodno vrijeme, srpski tenisač oblači ih i dok igra, pa je dobio pohvale za "outfit" u Torinu, koji nije prošao neopaženo.

Sjajno je to što je spojio nekoliko nijansi zelene i plave boje, a onda su se na sve nadovezale tenisice u istim nijansama. Pa možemo slobodno reći kako je Nole ostao "broj 1", a postao modni influenser.

image
Tiziana Fabi/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:36