StoryEditorOCM
Tenisdruštvene mreže

Đoković na štakama, oglasio se nakon operacije: ‘Morao sam donijeti neke teške odluke...‘

Piše Sport SD
6. lipnja 2024. - 12:00

Novak Đoković bio je prisiljen odustati od četvrtfinala Roland Garrosa protiv Caspera Ruuda zbog ozljede koljena koju je pogoršao u pobjedi u četvrtom kolu nad Argentincem Cerundolom.

Magnetna rezonancija pokazala je kako je situacija loša i srpski tenisač jučer se podvrgnuo operaciji meniskusa desnog koljena.

Iako su iz Srbije stizale informacije da srpski tenisač neće na operaciju, Đoković se danas oglasio na društvenim mrežama.

Legendarni trener Jugoplastike demantirao vijesti stranih medija: ‘Novak Đoković nije operiran!‘

- Jučer sam morao donijeti neke teške odluke nakon što sam zadobio puknuće meniskusa tijekom posljednjeg meča. Još uvijek sve proživljavama, ali sretan sam što vas mou obavijestiti da je operacija prošlo dobro. Jako cijenim tim liječnika koji je bio uz mene, kao i ogromnu podršku koju sam dobio od svojih obožavatelja. Dat ću sve od sebe da budem zdrav i spreman da se što prije vratim na teren. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka i želja za natjecanjem na najvišoj razini je ono što me drži. Idemooo, napisao je Đoković na Instagramu.

Nakon operacije slijedi oporavak, Đoković će vjerojatno propustiti Wimbledon. Cilj je oporaviti se do Olimpiskih igara u Parizu, jedinog turnira koji nije osvojio u karijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 12:13