StoryEditorOCM
Tenis‘Malo‘ je falilo

Đoković ‘jedva preživio‘. Nećete vjerovati zbog čega su se Srbi prepali za svoju zvijezdu. U strahu su velike oči

Piše Sport SD
10. ožujka 2024. - 13:32

Novak Đoković je svjetska zvijezda, a u svojoj Srbiji uživa gotovo status božanstva. Svaki se njegov korak prati u stopu, a kada on kihne - zatrese se cijela država.

Poslije pet godina Đoković je u američkom Indian Wellsu odigrao prvi meč. Međutim, njegovog okršaj s Aleksandrom Vukićem imao je uvertiru koja je u nekim tamošnjim medijima u šali predimenzionirana do boli.

Do stadiona na kojem se igralo Đoković je, kao što je često slučaj, dolazio vozilom za golf. A sve su budno pratile televizijske kamere. U jednom trenutku crno terensko vozilo iz sporedne ulice išlo je prema glavnoj. Taman u trenutku dok je na glavnoj cesti bilo vozilo za golf s Đokovićem u njemu.

- O, pazi, pazi. Dobro da je stao crni džip. Imali bismo uvertiru za ovaj meč da nije nagazio na kočnicu, i to na strani gdje je bio Novak - rekao je šaljivo komentator u prijenosu.

Međutim, realno nije bilo ni blizu da se nešto dogodi. Prilikom priključivanja na glavnu cestu se terenac posve normalno zaustavio, na vrijeme. Takvih slučajeva je bezbroj u prometu. Ali Đoković je bio u drugom vozilu, malom vozilu za golf koje ne pruža gotovo nikakvu zaštitu. A u strahu su velike oči, strahu za najboljeg sportaša naših susjeda i jednog od najboljih sportaša svijeta. Video koje su zabilježile kamere ‘Sportkluba‘, a prenio je ‘Blic‘ možete pogledati OVDJE.

image
AFP

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:52