StoryEditorOCM
Tenispogledajte video

Bivša srpska nogometna zvijezda izazvala skandal na Wimbledonu: ‘Wilander, e sad ću da ti nalupam šamare..‘

Piše Sport SD
13. srpnja 2023. - 21:31

Bivši srpski nogometaš Saša Ćurčić imao je šokantan ispad na Wimbledonu. Srbin je sreo slavnog švedskog tenisača Matsa Wilandera i u najmanju ruku se nije proslavio u komunikaciji s njim.

Ćurčić je bio veliki talent, no žene i alkohol, te nesportski život su ga koštali veće karijere. Igrao je za OFK Beograd, Partizan, Bolton, Aston Villu, Crystal Palace, MetroStars i Motherwell. Nakon karijere je sudjelovao u Big Brotheru koji je i osvojio i krenuo ispočetka..

Dok je Wilander čekao uključenje u program uživo televizije za koju danas radi, Ćurčić mu je uletio s leđa snimajući vlastiti video.

- Jao, jako, na koga sam naletio. Mats Wilander - derao se Srbin u svoju kameru, a onda se i obratio legendi:

- Srbija, Srbija. Ja sam najbolji nogometaš iz Srbije. Ja sam srpski Novak Đoković u nogometu - urlikao je Ćurčić na Šveđanina koji je inače prije nekoliko mjeseci negativno komentirao Novaka Đokovića.

Wilander sramežljivo govorio kako je to odlično i gledao kamo pobjeći od neugode.

Srbin se potom maknuo i u kameru dodao kako će Wilandera našamarati.

- Bum. Sad ću da mu nalupam šamare. Pa, gdje na tebe da naletim - derao se Ćurčić i tom snimkom pohvalio na društvenim mrežama.

Popularni Đani je živio baš ludi život i upadao u brojne skandale tijekom karijere. Tako je kroz centar Beograda vozio traktor, skakao je po krovu svojeg Mercedesa, plesao gol po ulicama, a tvrdi i da je spavao s brojnim poznatim ženama poput Naomi Campbell i Carmen Electre.

"Sav zarađeni novac u nogometu sam potrošio na drogu, prostitutke i alkohol. Bio sam na ulici, bio sam skitnica i mjesec dana se nisam kupao", napisao je u autobiografiji rečenicu koja dovoljno govori o njemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 19:12