StoryEditor
Teniszadar i beograd

Bahati Zverev prešao je sve granice: prije tjedan dana se ispričavao, a sada krši samoizolaciju i provodi se na partyju

Piše R.R.
28. lipnja 2020. - 23:33
Andrej Isakovic/AFP

Treći tenisač svijeta Nijemac Aleksander Zverev šokirao je svjetsku javnost svojim ponašanjem. Posljednja dva tjedna Zverev je nastupa na Adria touru u Beogradu i Zadru, provodio se na zabavama, igrao košarku, nogomet, nije propustio niti jedan party.
No nakon što je u Zadru otkriveno da je Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus zavladala je mala panika, testirani su svi i na žalost neki poput Novaka Đokovića, Borne Ćorića i Gorana Ivaniševića su pozitivni.

Zverev se vratio u Njemačku gdje je imao obavezu biti u samoizolaciji. No trajalo je to samo šest dana. Jer Zverev je snimljen na zabavi kako uživa u društvu prijatelja, ali i većeg broja ljudi u klubu. Očito izjave nakon turnira su bili samo farsa, Zvereva baš i nije previše briga za koronavirus ili mogućnost da je kršenjem izolacije raširi.

- Duboko se ispričavam svima koje sam doveo u opasnost. Nastavit ću slijediti upute i pridržavati se samoizolacije – rekao je tada Zverev.

Šest dana kasnije ove riječi su ostale samo "mrtvo slovo na papiru". Očito je zabava Zverevu puno važnija od odgovornosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2021 11:33