StoryEditor
Tenisskandalozno

Argentinac brzo ispao s Roland Garrosa pa odlučio malo uživati u Parizu: u noćnom izlasku je izudarao taksistu i završio u pritvoru

Piše Dean Bauer/SN
28. svibnja 2022. - 19:43

Francisco Cerundolo. Tako se zove argentinski tenisač kojeg je u 1. kolu Roland Garrosa iz Pariza "isprašio" Britanac Daniel Evans. No, kada je već došao do Pariza, jasno da Argentincu nije bio plan tako brzo napustiti francusku metropolu. Unatoč porazu na sportskom terenu (ili možda baš zato), odlučio se malo proveseliti. Vjerojatno malo više od "malo", pišu Sportske novosti.

Tako je Francisco s društvom krenuo u noćni život Pariza. Bilo je to u noći s četvrtka na petak. Oko 2 sata po ponoći ili ujutro, kako gledate, društvo (njih 5) je pozvalo taksi ne bi li se premjestili na drugu lokaciju kakvog "tuluma". Problem je bio u tomu što ih je bilo 5, taksist je imao mjesta samo za četvoricu, za toliko je i licenciran, te ne kani kršiti zakon. Franciscu to nije dobro "sjelo" pa je nasrnuo na taksista i navodno ga ošamario.

Drugo jutro je već francuska policija došla po Argentinca i privela ga. Francisco bi ipak mogao malo dulje ostati u Parizu. I upoznati onu stranu grada koju baš svi ne mogu (pa, i ne žele).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. kolovoz 2022 17:00