StoryEditor

Ani Ivanović treba pomoć psihologa

Piše PSD.
28. rujna 2008. - 14:29

Radmilo Armenulić, priznati srpski trener i bivši izbornik Davis Cup sastava Jugoslavije za koju su igrali Goran Ivanišević i Goran Prpić, smatra da Ani Ivanović treba pomoć psihijatra...

Ivanović je nedavno bila najbolja svjetska tenisačica, no u posljednje vrijeme učestalo upisuje poraze. U ovom trenutku zauzima četvrto mjesto na WTA ljestvici, a svoje je poraze objašnjavala ozljedom palca. Armenulić tvrdi da je to smiješno:

- Ta je ozljeda prošlost, njeni su problemi drugačije prirode. Njen je problem samopouzdanje, potrebni su joj mečevi i pobjede u njima. Ne poznajem ju baš toliko dobro da bih znao što je točno problem, ali vjerujem da ljudi u njenom okruženju dobro znaju što činiti. Pretpostavljam da ima nekog psihologa s kojim razgovara i koji će joj pomoći da prebrodi ovu krizu. Jer, njoj je pomoć psihologa u ovom trenutku potrebna.

Armenulić, ipak, vjeruje da će se Ivanović vratiti na pobjedničke staze, no za takvo što će biti potrebno neko vrijeme:

- Sigurno ne do kraja ove godine. Njen povratak na veliku scenu očekujem početkom sljedeće godine, negdje oko Australian Opena. Uvjeren sam da će na kraju sve biti u najboljem redu.

totalsport

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 01:45