StoryEditorOCM
Tenisposljednja večera?

Američki novinar kojeg prati i Ivanišević najavio: Đoković je pozvao cijeli tim u Španjolsku, spremio je otkaze...

Piše Iva Majić
12. prosinca 2023. - 11:52

Američki novinar Craig Shapiro, kojeg na društvenim mrežama prati Goran Ivanišević te Jelena Đoković, supruga srpskog tenisača, objavio je šokantne "insajderske" informacije.

- Izvori iznutra govore mi da Đokovićev tim danas leti za Španjolsku te da nitko nema ugovor. Kažu mi da bi Novak mogao napraviti čistku. Surov je prema svima - napisao je, između ostalog Shapiro na Twitteru.

Ovo znači da bi "nogu" mogao dobiti i Goran Ivanišević, koji je trener Đokoviću od 2019. godine, a zajedno je sa srpskim tenisačem osvojio "sve".

- Mogu otkaz dati, imam sve s njim. Ne gledam budućnost, moram na operaciju koljena poslije ovoga i što bude, bit će - rekao je legendarni hrvatski tenisač nakon što je Đoković osvojio ovogodišnji US Open, što je srpskom tenisaču bio rekordni 24. Grand Slam naslov.

Pa eto, tko zna... Moguće da je vijest američkog novinara samo "šuškanje", a možda Đoković okreće novi list s milijardama u džepu. Shapiro je dodao kako bi Đoković mogao otići i korak dalje. Naime, Saudijci koji neko vrijeme agresivno pokušavaju ući u tenis, srpskom tenisaču daju milijarde za novi projekt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 17:43