StoryEditorOCM
Strani nogometodbio je komentirati

Zvijezda Uniteda u velikim problemima, bivša ga optužuje za nasilje: ‘Samo sam htjela otići...‘

Piše Sport SD
20. lipnja 2023. - 10:42

Jedan od najskuplje plaćenih nogometaša u povijesti Manchester Uniteda, brazilski krilni napadač Antony, je u velikim problemima. Njegova bivša partnerica Gariela Cavallin optužila ga je za obiteljsko nasilje, prijetnje i nanošenje tjelesnih ozljeda - pišu Sportske novosti.

U razgovoru za brazilsku Record TV otkrila je kako je prvi puta zlostavljanje od nogometaša doživjela prošle godine u Brazilu.

- Držao me za obje ruke, bacio na krevet i pao na mene. Zbog toga mi se iščašila silikonska proteza, ostala bez daha i činilo mi se kako ću umrijeti - kazala je Gariela kazavši kako je posljedica tog napada 40 šavova u unutarnjem dijelu grudi.

Također je navela da je Antony prijetio kako će njihov nerođeni sin umrijeti ako ona prekine njihovu vezu. Inače, u lipnju 2022. Cavallin je na društvenim mrežama otkrila kako je imala spontani pobačaj.

Cavallin je također ustvrdila i kako ju je Antony jedne večeri zatočio u njihovom domu i nije joj dozvolio da ode.

- Razbio mi je kofer, uzeo torbicu, putovnicu. Razbio mi je mobitel, nije me pustio. Držao me zatočenu od 22 sata do skoro 3.30 ujutro. Samo sam htjela otići. Njegova je majka nazvala njegovog fizioterapeuta i tražila pomoć. Nitko ga nije mogao kontrolirati - kazala je.

Cavallin je potvrdila i kako će prijavu podnijeti u Engleskoj.

- Učinit ću sve što je potrebno. Otići ću u Englesku prijaviti ga za napad, zatočeništvo, psihičko zlostavljanje, za sve što mi je učinio...

Antony je odbio komentirati Cavallinove optužbe, kao i Manchester United. Engleski mediji, međutim, tvrde kako je klub odlučio provesti internu istragu čitavog slučaja.

Brazilac je, inače, na Old Trafford stigao prije godinu dana iz Ajaxa u transferu teškom 95 milijuna eura. Samo je Paul Pogbe svojedobno više plaćen. U prvoj sezoni za Manchester United odigrao je 47 utakmica u svim natjecanjima uz deset postignutih golova i pet asistencija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:10