StoryEditorOCM
Strani nogometskandalozna snimka

Zvijezda Cityja u alkoholiziranom stanju varala suprugu: mahao je spolovilom i hvatao djevojku za grudi

Piše Sport SD
8. ožujka 2023. - 13:20

Nakon nedjeljne utakmice između Manchester Cityja i Newcastlea (2:0), The Sun je objavio video incidenta u kojem Kyle Walker hvata jednu djevojku za grudi, a zatim je ljubi.

Nogometaš Manchester Cityja i engleski reprezentativac tako se našao u središtu novog skandala. Snimljen je kako u jednom kafiću pije, pokazuje intimne dijelove tijela i ljubi ženu koja nije njegova supruga.

Na snimci je čak i vidljivo kako kako Walker skida svoju trenirku te pokazuje spolovilo, a zbog toga mu i prijeti novčana kazna, jer se pokazivanje spolnog organa u Velikoj Britaniji strogo kažnjava prema Zakonu o seksualnim prijestupima iz 2003. godine.

Walker je u kafić stigao jedva hodajući, a otišao je 90 minuta kasnije nakon što je popio nekoliko piva i kratkih pića. Pozvali su ga natrag u bar da podmiri račun od 250 funti, ali mu je prijatelj morao pomoći budući da nije mogao izvaditi kartice iz novčanika.

Ovo nije prvi put da nogometaš radi ovakve skandale. Walkera je supruga Annie bila ostavila 2019. godine nakon što ju je varao, ali su se kasnije pomirili. Na vrhuncu pandemije koronavirusa izazvao je skandal kada je pozvao dvije eskort dame u svoju kuću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 04:27