StoryEditorOCM
Strani nogometdrama jedanaesteraca

Znao je što Hrvat smjera: Kovačića je ‘izdao‘ bivši suigrač, kamere su uhvatile trenutak odluke

Piše Sport SD
18. travnja 2024. - 08:55

Real Madrid uistinu je mačka s devet života. Iako je većina nogometne javnosti očekivala da će Manchester City gotovo pa i rutinski proći u polufinale Lige prvaka nakon što su u prvom susretu remizirali 3:3, Kraljevski klub izbacio je Građane nakon raspucavanja jedanaesteraca - pišu Sportske novosti.

Heroj Realove pobjede definitivno je bio ukrajinski vratar Andrij Lunin koji je Mateu Kovačiću i Bernardu Silvi obranio udarac s bijele točke. Nakon susreta kazao je da Real vježba jedanaesterce i da mu je "Luka Modrić pomogao savjetima" te da je "znao gdje će Kovačić pucati". Usto, pomogao mu je i Antonio Rüdiger.

image
AFP

Kamere su uhvatile trenutak kod Luninove obrane Kovačićevog udarca. Prije nego li je Vatreni krenuo prema lopti, Realovi igrači na centru igrališta očekivali su njegov udarac. Rüdiger je stajao zagrljen s Modrićem, a prije Kovačićevog udarca pokazao je Luninu na koju stranu da se baci, znajući kako puca penale jer je s njim dijelio svlačionicu u Chelseaju.

Video pogledajte OVDJE.

Lunin ga je poslušao, obranio, a ostalo je povijest - Real Madrid plasirao se u polufinale Lige prvaka gdje će odmjeriti snage s PSG-om.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 08:56