StoryEditor
Strani nogometriječ golgetera

Zlatko Vujović: Izvrsna utakmica. Jedva čekam uzvrat, zanima me kako će Bayern napasti

Piše Zlatko Vujović
28. travnja 2016. - 10:04
oko00

Izvrsna utakmica, živa, kvalitetna, ovo je bio dvoboj u kojem se dosta toga vidjelo i dosta toga moglo naučiti, nije ovo bilo ništa napamet, Bayern je napadao, imao dominaciju, posjed, samo im je nedostajao zgoditak.

S druge strane Atletico je pokazao da je kompaktna momčad, u svim linijama stoje odlično, njihovi napadači Torres i Griezmann su zapravo bili prvi u obrambenom bloku, vršili u prvom poluvremenu pritisak na stopere Bavaraca.

Atletico ima fantastične igrače koji u svim linijama igraju u oba smjera, pomažu, zatvaraju kvalitetno prostori to se dobro vidi tijekom cijelog susreta. 

Fascinira koliko je Bayern imao posjed lopte, igrali su u drugom poluvremenu odlično, visio je taj zgoditak u zraku, sve to nije lako napraviti Atleticu na njihovom stadionu i to govori o kvaliteti njemačke momčadi.

Pokazalo se da ne pobjeđuje onaj koji ima posjed lopte i stvara šanse, mogao je Bayern i primiti gol iz kontre, ali treba im odati priznanje da osim one stative Torresa nisu dopustili da im niti jedna igrač pobjegne u kontru. Šteta što nismo vidjeli još koji zgoditak, jer bilo je lijepih akcija i šansi.

Teško je tipovati na prolaz neke od momčadi, ovo je bio kvalitetni susret, obje momčadi su zaslužile igrati polufinale i prema prikazanom u ovom dvoboju. Mene zanima kako će Bayern napasti, kakav će im biti plan igre jer moraju zabiti gol, a budite sigurni da se niti Atletico neće zatvoriti i čekati, teško se obraniti od pritiska cijelog susreta, željet će zabiti i oni gol u uzvratu.

Iskreno jedva čekam taj uzvratni susret.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 16:06