StoryEditorOCM
Strani nogometne vole se nimalo

Zanimljivo viđenje situacije: madridski novinar od Real Madrida traži otkaz Ancelottiju i dovođenje novog trenera

Piše R. R.
23. listopada 2024. - 18:29

Real Madrid je stigao do druge pobjede u Ligi prvaka u Dortmunda, ali puno teže nego što rezultat govori. Dapače „kraljevski klub“ je na poluvremenu imao zaostatak od dva gola, ali je nakon toga uslijedio veliki preokret. 

Bez obzira na pobjedu nisu svi u Madridu sretni s ovakvim ishodom. Jedan od njih je i veliki kritičar Carla Ancelotti novinar Siro Lopez koji je bio vrlo oštar u komentar dvoboja i rada talijanskog stručnjaka. Poručio je čelnici Reala da je vrijeme za otkaz Ancelottiju i dovođenje novog trenera. Naime prvo poluvrijeme je pokazalo je sve slabosti u igri „kraljeva“ zbog čega Lopez krivi isključio trenera, 

image
Oscar Del Pozo/AFP

- Neka istog trenutka odu u Njemačku i pokušaju potpisati Xabija Alonsa – otvoreno je rekao Lopez i nastavio:

- Nismo uopće igrali u ovoj utakmici. Preokret se dogodio samo zbog toga što imamo pet vrhunski nogometaša, među najboljima na svijetu. I Borussija se prepala vodstva pa je popustila. Prvo poluvrijeme Reala je bilo kao iz pakla. To je Ancelottijeva greška, a u nastavku je pobjeda došla samo zahvaljujući individualnoj kvaliteti igrača.

image
Francois Lo Presti/AFP

Sukob između Sira i Ancelottija nije neka novost, traje to već određeno vrijemo. Očito bi novinar jako želio vidjeti Ancelottija na izlaznim vratima Santiago Bernabeua. Postoji mogućnost da na kraju sezone legendarni Talijan zbilja i napusti klub i da baš Xabi Alonso bude njegov nasljednik. O tome se već priča mjesecima. Alonso je želja madridskog kluba, no Ancelottiju ugovor traje do 2026., a u ovom mandatu je osvojio baš sve što je mogao i teško je vjerovati da će se raskid dogoditi baš tako naprasno kako bi Lopez želio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 19:24