StoryEditorOCM
Strani nogometostao je ležati

Više ne grize, sada ‘lomi‘ kosti, pogledajte suludi potez Luisa Suareza

Piše Sport SD
11. travnja 2024. - 08:35

Iako se na teren vratio Lionel Messi, momčad Inter Miamija niti s Argentincem u sastavu nije uspjela stići zaostatak iz prvog susreta protiv CF Monterreyja te je tako poražena i u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Concacaf Champions Cupa s 3:1. U prvom susretu Monterrey je slavio s 2:1 i tako relativno lagano izborio iduću fazu natjecanja - pišu Sportske novosti.

Osim rezultata i povratka Lea Messija treba izdvojiti i detalj iz 41. minute utakmice, a u glavnoj ulozi bio je Urugvajski napadač Luis Suarez. Nakon jednog centaršuta u kazneni prostor kamere su uhvatile Suareza koji je u stilu MMA borca odlučio uhvatiti ruku Víctora Guzmána da bi je potom umalo i slomio.

Branič je ostao ležati, a lijećnici su odmah utrčali u teren kako bi mu pružili pomoć. Na kraju je morao koristiti zavoj jer ga je Urugvajac ipak lakše ozlijedio, ali je mogao nastaviti susret. Također treba reći kako ovu situaciju nije pregledao VAR i sudac nije dosudio prekršaj, zbog čega nije pokazao niti žuti karton urugvajskom napadaču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:07