StoryEditorOCM
Strani nogometnevolje pred početak

Viroza poharala Francuze, većina ih je imala upale, borila se s grčevima i glavoboljom, najgore prošao Bayernov veznjak

Piše Hina
13. lipnja 2024. - 23:41

Četiri dana prije prve utakmice na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, velik broj članova francuske nogometne reprezentacije pogođen je virozom, objavili su u četvrtak francuski mediji. 

Izbornik Didier Deschamps je bio među oboljelima, a od igrača najgore je prošao Kingsley Coman. Većina je patila od upale gornjih dišnih puteva, a nekolicina se borila s grčevima i glavoboljom.

Coman je u četvrtak propustio zajednički trening i čini se da je u najlošijem stanju. Na početku treningu nije bilo ni kapetana Kyliana Mbappea, ali se novi igrač Real Madrida kasnije spustio do terena, ali se nije pridružio suigračima. Iz francuskog tabora nisu otkrili zašto je Mbappe propustio prvi javni trening reprezentacije na stadionu u Paderbornu.

"Meni se čini da se situacija popravila i da smo u puno boljem stanju. Ja sam u utorak imao povišenu temperaturu. Možda je od mene sve krenulo", izjavio je na konferenciji za medije Ousmane Dembele te dodao:

"Sada je bolje, cijela momčad je bolje, osim Comana, koji je malo bolesniji."

Francuska će 17. lipnja (21 sat) u Duesseldorfu igrati protiv Austrije. Četiri dana poslije čeka ih dvoboj s Nizozemcima u Leipzigu, a grupnu fazu će završiti 25. lipnja utakmicom protiv Poljske u Dortmundu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 23:43