StoryEditorOCM
Strani nogometteška ozljeda

VIDEO Problemi za Katalonce: Vratar Barcelone snimljen u invalidskim kolicima, pojavile se zanimljive opcije za zamjenu

Piše SN
23. rujna 2024. - 08:19

Barcelonina bolnica dobila je još jednog člana. Nakon Arauja, Bernala, Christensena, De Jonga, Gavija, Fermina Lopeza i Danija Olma, listi ozlijeđenih Katalonaca sinoć se pridružio i Marc Andre ter Stegen.

Njemački vratar je na gostovanju kod Villarreala doživio tešku ozljedu koljena, istog onog koje je već dvaput operirao, prvo u kolovozu 2020., te iduće godine u svibnju, pišu Sportske novosti.

image
Miguel Medina/Afp
image
Jose Jordan/Afp

Ter Stegen se ozlijedio u prvom poluvremenu i hitno je prebačen u obližnju bolnicu, gdje su mu doktori pružili "prvu pomoć" uoči zahvata koji ga čeka u Barceloni. Društvenim mrežama kruži snimka na kojoj Nijemac napušta bolnicu u invalidskim kolicima, što znači da su prve prognoze, kao i slutnje Barcinog trenera Hansija Flicka bile točne; ozljeda je teže prirode i Ter Stegen će dugo izbivati s travnjaka.

A to znači samo jedno. Barca će morati tražiti novog vratara! Inaki Pena je Ter Stegenova zamjena, a osim 25-godišnjeg vratara koji ima 23 nastupa za Blaugranu, tu su još Ander Astralaga i Diego Kochen, vratari mlade momčadi koji još nisu debitirali za seniorsku vrstu katalonskog velikana.

Za očekivati je tako da će Barcelona Ter Stegenovu zamjenu tražiti na tržištu, koje doduše ne obiluje vratarima bez klubova. Keylor Navas, Edgar Badia, Loris Karius, Jordi Masip i Tomas Vaclik neki su od "poznatih" vratara u Španjolskoj koji bi pristajali Barceloni ako se ona odluči odmah dovesti novog vratara, piše Marca.

image
Jose Jordan/Afp
image
Jose Jordan/Afp
image
Jose Jordan/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 08:19