StoryEditorOCM
Strani nogometskupi grijesi

UEFA kaznila Bosnu i Hercegovinu žestokim sankcijama, sve zbog kaosa protiv Cristiana Ronalda i društva

Piše HINA
25. listopada 2023. - 20:24

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je nogometni savez BiH zbog ponašanja navijača na utakmicama protiv Lihtenštajna i Portugala u kvalifikacijama za EURO 2024. godine.

UEFA je kaznila BiH savez s ukupno 66.000 eura, djelomičnim zatvaranje stadiona za sljedeću domaću utakmicu, te zabranom prodaje ulaznica navijačima za svoju sljedeću gostujuću utakmicu.

Kontrolno, etičko i disciplinsko tijelo UEFA-e kaznilo je Bosnu i Hercegovinu sa 20.000 eura i naredilo djelomično zatvaranje stadiona za sljedeću domaću utakmicu zbog diskriminirajućeg ponašanja njihovih navijača tijekom utakmice protiv Portugala.

Također su kažnjeni sa 26.000 eura zbog blokiranja prolaza, bacanja predmeta i upada na teren na utakmici protiv portugalske vrste. Podsjetimo, tijekom utakmice jedan je domaći navijač utrčao na teren jer se želio fotografirati s Cristianom Ronaldom.

BiH je kažnjena i sa 20.000 eura i zabranom prodaje ulaznica navijačima za svoju sljedeću gostujuću utakmicu zbog baklji i vatrometa tijekom utakmice u Lihtenštajnu 13. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:53