StoryEditorOCM
Strani nogometneće u italiju

Turci lansirali priču o nekadašnjem hrvatskom reprezentativcu: ostaje još godinu u Bešiktašu i onda odlazi u mirovinu

Piše SN
23. srpnja 2024. - 17:49
Ništa više nije sigurno, niti gdje će nastavti karijeru, ni hoće li je okončatiCem Tekkesinoglu/Anadolu Via AFP

Što se događa s Antom Rebićem? Nekadašnjeg Vatrenog, koji se nekoć pokazao problematičnim za Zlatka Dalića javno ga kritizirajući nakon Eura 2021., u klubu više ne smatraju suviše adekvatnom opcijom, što predlaže i činjenica da je za Bešiktaš nastupio tek sedam puta, a na pripremama još uvijek nije dobio nikakvu minutažu, prenose Sportske novosti.

Posjetite li turske medije, pronaći ćete niz različitih scenarija o Rebićevoj budućnosti. Prošlog tjedna pisalo se da bi se Hrvat mogao vratiti u Italiju jer navodno postoji interes Monze, Cagliarija i Genoe. Ranije su se, pak, pojavile informacije da Rebić uopće ne planira napustiti Bešiktaš do isteka ugovora idućeg ljeta, no većina tamošnjih medija tvrdi da bi ga se klub trebao riješiti.

Prema najnovijim informacijama nikad potpuno vjerodostojnih turskih medija, priča odjednom ide ovako: Ante Rebić razmišlja završiti karijeru iduće godine! Publicirao je to novinar Sercan Dikme, kojeg na X-u prati 270 tisuća ljudi, te tvrdi da će Rebić ostati u Bešiktašu još godinu dana, a onda bi mogao objesiti kopačke o klin.

Ako se to zaista i ostvari, premda u ovom trenutku ne zvuči previše realno, Rebić bi se oprostio od nogometa u 32. godini života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 17:23