StoryEditorOCM
Strani nogometprestižan klub

Tudor se predstavio navijačima Lazija, obećao je jednu stvar: ‘Nikad nisam zadovoljan...‘

Piše Sport SD
20. ožujka 2024. - 12:22

Hrvatski trener Igor Tudor u kratkom intervjuu za Lazio Style Channel predstavio se nogometnoj javnosti i navijačima Lazija.

- Zašto sam prihvatio ovaj izazov? Nema razloga, Lazio je prestižan klub, kojeg svi žele, kojeg bi svaki trener htio trenirati. Ima jake igrače, posebnu navijačku bazu. Moramo odmah prionuti na posao, nije lako doći nakon trenera s određenim tipom nogometa, trebat će period prilagodbe. U klubu postoji zdrava grupa igrača, na meni je da prenesem ideje koje imam u glavi - kazao je Tudor.

Evo što očekuje od svoje nove momčadi:

- Moderni nogomet ide u smjeru da napadamo s puno igrača, da zabijamo golove, da ne budemo dosadni. Ja sam netko tko nikad nije zadovoljan, uvijek moraš gurati i razvijati se.

Tudor je u ponedjeljak službeno imenovan novim trenerom talijanskog prvoligaša, a ugovor je potpisao na godinu i pol dana.

Lazio se devet kola prije kraja sezone nalazi na devetom mjestu ljestvice s četiri boda zaostatka za posljednjim mjestom koje vodi u europska natjecanja sljedeće sezone. Tudoru ovo nije prvi trenerski posao u Italiji, ranije je vodio Udinese i Veronu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:43