StoryEditorOCM
Strani nogomettraje agonija

Trošilo se na sve strane: pojavile se šokantne snimke poziva čelnika Juventusa, govorilo se o ‘bacanju para‘

Piše R.R.
12. veljače 2023. - 16:00

Neke snimke koje su se pojavile su šokantne i one pokazuju kako se novac u Torinu rasipao i uglavnom je to bilo na pogrešan, nimalo razuman način.  Zbog kršenja ugovora s igračima Juventus je već ostao bez 15 bodova i tako izgubio svaku nadu da kroz prvenstvo izbori nastup u Europi, pa će morati pokušati to učini kroz Kup. No, nije tu kraj problemima jer „Stara dama“ strahuje od nove kazne i gubitka 20 bodova, čime bi ispala iz lige.

Sada se za najtrofejniju talijansku ekipu koja ima čak 36 titula vezuje još jedan skandal. Riječ je o snimkama telefonskih razgovora sportskog direktora Juventusa Federica Cherubinija, koji obiluju kritikama na račun uprave kluba.

Naši najgori igrači zarađuju koliko i najbolji u Atalanti. Zapata ima 1,8 milijuna eura po sezoni. Kupili bi psa i dali bi mu 3,5 milijuna eura - rekao je Cherubini, a prenosi portal "Corriere della Sera".

Također je kritizirao svog prethodnika, Fabia Paraticija, jer je potpisao, između ostalih, Gonzala Higuaina.

Bili smo previše arogantni na tržištu. Fabio je kupio Higuaina za 90 milijuna eura. Prije pet godina, Fabio bi uzeo Gabriela Jesusa za deset milijuna eura i prodao ga za 90 milijuna eura - rekao je sportski direktor kluba.

Na snimkama je i izjava predsjednika kluba Andree Agnellija o troškovima kluba.

Ako pogledamo razdoblje od 2010., kada sam došao, do danas, u zadnja tri dana prozora napravili smo sra***, bacili smo sedamdesetak milijuna eura - rekao je Agnelli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 21:07