StoryEditorOCM
Strani nogometbez dlake na jeziku

Trener Juventusa poludio na novinare: ‘Izluđujete me s takvim glupostima, nemate argumenata za to što pričate!‘

Piše SPORT SD
17. veljače 2023. - 11:07
Juventus‘ Italian coach Massimiliano Allegri reacts during the UEFA Europa League round of 32, first leg football match between Juventus FC and FC Nantes, on February 16, 2023 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO/AFP)Marco Bertorello/Afp

Završilo je 1:1 u utakmici u kojoj je Juventus vodio 1:0, te je imao nekoliko jako dobrih prilika za postizanje drugog gola. Dva puta okvir gola je spašavao Nantes, a u sudačkoj nadoknadi došlo je do sporne situacije u kaznenom prostoru francuske momčadi. Činilo se da je igrač gostiju Centonze rukom igrao u kaznenom prostoru nakon udarca Bremera. Reagirao je VAR, glavni sudac Pinheiro išao je pogledati snimku, ali umjesto očekivanog jedanaesterca dosuđen je prekršaj u napadu, prenose Sportske novosti.

"Imali smo nekoliko prilika za 2:1, ali moramo biti konzistentniji i zabijati više. Nema sada smisla žaliti za prolivenim mlijekom, to nam nimalo neće pomoći. Moramo izboriti prolaz dalje u Francuskoj", rekao je pomirljivo Allegri nakon utakmice.

Ono što je talijanskog tren...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:36