StoryEditorOCM
Strani nogometzna gdje će

Traje velika borba za Vatrenog, ali on je već odlučio: ‘Idem u Bayern, naravno‘

Piše SPORT SD
16. prosinca 2023. - 23:48

Bayern je na početku sezone posudio Stanišića Bayeru iz Leverkusena, a već su taj potez zažalili. Plan im je sada Hrvata vratiti u Munchen što prije.

U međuvremenu, Stanišiću ide odlično u Leverkusenu, vodeći su u Bundesligi, a Vatreni sve više igra. Prometnuo se u važnu kariku momčadi pa je krenula priča kako bi Apotekari željeli zadržati Stanišića i nakon isteka posudbe.

“Posudba nema opciju da me Bayer zadrži i vraćam se u Bayern, naravno. Nikad se ne zna što će se dogoditi na ljeto, ali ni ne razmišljam o tome. Želim što više igrati, pomoći momčadi i razvijati se.

Svaki nogometaš želi igrati svaku utakmicu. Ja igram svaku drugu, tako da bi definitivno moglo biti i gore od toga. Svaku utakmicu gledam kao priliku za dokazivanje. Ponekad sjedim 90 minuta na klupi u Bundesligi jer se braniči ne mijenjaju često. Naravno da to nikome nije zabavno, ali prihvaćam situaciju”, rekao je za web.de Stanišić koji je ove sezone je u Bundesligi skupio samo 163 minute, ali je u Europa ligi i kupu prva opcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:13