StoryEditor
Strani nogometSiječanj odluke

Tottenham je spreman prodati svoju najveću zvijezdu: okrenuli su se i dovođenju zamjene za koju će morati duboko posegnuti u novčanik

Piše PSD
14. listopada 2019. - 19:57

Prema pisanju Daily Mirrora, Tottenham je odlučio u siječnju prodati zvijezdu svoje momčadi Christiana Eriksena. Londonski klub se odlučio na takav potez jer ne žele da im idućeg ljeta danski reprezentativac napusti klub bez odštete. Također prema navodima medija iz Španjolske, Real Madrid je spreman u siječnju ponuditi 30 milijuna eura za Eriksena, jer smatraju da bi tako spriječili njegov eventualni odlazak u neki drugi klub.

S obzirom na to da je odlazi jak igrač sredine terena Tottenham je pokazao veliko zanimanje za usluge Brune Fernandesa. Spursi su ovog igrača pokušali dovesti još ljetos, ali je Sporting bio vrlo težak pregovarač, te je za usluge talentiranog veznjaka tražio preko 80 milijuna eura.

Tottenham je postao svjestan činjenice da će sasvim sigurno izgubiti Christiana Eriksena, te su spremni "odriješiti kesu" kesu za portugalskog reprezentativca Portugala. Problem bi mogla biri činjenica da su već otprije za Fernandesa zainteresirani Manchester United i Liverpool što bi moglo utjecati na konačnu cijenu.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 01:17