StoryEditor
Strani nogometrazočarani porazom

Tijekom nereda u Sao Paolu usmrćen muškarac: ‘Došlo je do tučnjave među navijačima, što je izazvalo nerede i jedan je muškarac upucan‘

13. veljače 2022. - 15:15

Muškarac je ubijen tijekom nereda u Sao Paolu među navijačima Palmeirasa koji su gledali kako njihova momčad gubi od engleskog Chelseaja u finalu FIFA Svjetskog klupskog prvenstva, priopćila je brazilska policija.

Muškarac, za kojeg je policija rekla da je bio zatvorski čuvar izvan dužnosti, upucan je ispred Palmeirasovog stadiona u Sao Paulu, gdje su se tisuće navijača okupile kako bi gledali utakmicu na velikim ekranima.

- Došlo je do tučnjave među navijačima, što je izazvalo nerede i jedan je muškarac upucan -stoji u priopćenju  policije.

Interventna policija upotrijebila je suzavac i gumene metke kako bi rastjerala gomilu, a jedna osoba je uhićena, navodi se u priopćenju, dok policija  nastavlja patrolirati područjem kako bi spriječila nove nerede.

Europski prvak Chelsea je pobijedio Palmeirasa, prvaka Copa Libertadoresa, s 2-1 nakon produžetaka u utakmici u Abu Dhabiju.

Palmeiras nije uspio postati klupski prvak svijeta i tako se pridružiti brazilskim klubovima Corinthiansu, Santosu i Sao Paulu, od kojih su svi osvojili trofej.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2022 13:12