StoryEditorOCM
Strani nogometbrojevi i slova

Tek što je došao u Real ‘pukla afera‘ oko Modrićeve desetke: konačno se oglasio Mbappé i otkrio pravu istinu...

Piše Sport SD
16. srpnja 2024. - 16:14

Kylian Mbappe konačno je predstavljen u madridskom Realu. Nakon velikog iščekivanja istrčao je francuski napadač pred punim tribinama Santiago Bernabeua. Rasprodan je stadion bio do posljednjeg mjesta. Pohrlili su navijači vidjeti najveće ovosezonsko pojačanje. Odjenuo je Realov bijeli, domaći dres. S devetkom na leđima. Desetke nema jer zna se kome ona pripada.

Vlasnik je, dakako, Luka Modrić. I odmah se potegla priča oko toga hoće li Modrić prepustiti desetku Mbappeu, odnosno hoće liga Francuz to uopće pitati. Zna se da broj 10 na leđima nose najbolji igrači svake momčadi, a Mbappe to u Realu zasigurno jest, usprkos nemaloj konkurenciji. No, desetku na leđima neće nositi, a sada se o ‘aferi‘ oglasio i sam:

image
AFP

- Nikad nisam rekao da želim desetku. To je broj koji pripada Luki Modriću. Čast mi je igrati s njim. On je prvak, osvajač Zlatne lopte i jako ga poštujem - kazao je Mbappe i tako otklonio svaku sumnju. Njegove riječi prenio je ‘nogometni sveznalica‘ Fabrizio Romano.

image
AFP

Kylian Mbappé spektakularno predstavljen u Madridu, ljubi grb, a 85.000 gledatelja u transu

Mogao bi čekati svoj red, baš kao i Ronaldo, insajder otkriva: ‘Mbappe poštuje Modrića, nije to tražio‘

Pitanja, a kamoli prijepora nije bilo ni na vidiku. U cijeloj priči zanimljivo je da je taj broj trenutno zapravo slobodan jer Modrić još nije stavio potpis na jednogodišnje produženje ugovora s Realom. Legenda hrvatske nogometne reprezentacije trebao bi produžiti vjernost Realu ovih dana, a to će značiti da desetka ostaje u njegovom vlasništvu barem još sezonu. Očekuje se da će sezona pred nama biti Modrićeva posljednja u Realu, a možda i u karijeri ako se odluči umiroviti.

image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:24