StoryEditorOCM
Strani nogometloša atmosfera

Svi pričaju o narušenom odnosu Mbappea i Messija, a nova Kylianova odluka je sve dodatno podgrijala

Piše Sport SD
2. siječnja 2023. - 22:27

Zvijezde PSG-a, Lionel Messi i Kylian Mbappe, našli su se kao vođe svojih reprezentacija na suprotnim stranama u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Mbappe je postigao hat-trick, a Messi dva gola, a u konačnici je Argentina bila bolja na penale i po treći put postala prvak svijeta.

Nešto prije Messija u klub se vratio Kylian Mbappe, a danas se u klub vratio i Argentinac nakon odmora poslije Mundijala. Nakon utakmice protiv Lensa igrači PSG-a su dobili slobodan dan, ali na novi susret Messija i Mbappea će se još morati sačekati.

Mediji ionako već pišu o narušenom odnosu ovog dvojca nakon finala, a sada je Kylian Mbappe donio odluku koja je dodatno uzburkala strasti. Naime, Francuz je odlučio otići na odmor baš kada se Messi vraća u klub, te se sada još više piše o tome kako s Argentincem nije u dobrim odnosima.

Nakon poraza od Lensa, Christophe Galtier, trener PSG-a, rekao je da je Mbappeu i Hakimiju potrebno nekoliko slobodnih dana, pogotovo što su se nakon Svjetskog prvenstva njih dvojica vratili odmah u klub, za razliku od ostalih igrača koji su sudjelovali na finalnom turniru.

Plan je bio da oni (Mbappe i Hakimi, op. a) igraju u ovim utakmica (sa Strasborugom i Lensom, op. a) i onda uzmu malu pauzu - rekao je trener, prenosi Mundo Deportivo.

Razgovarao sam sa Mesijem poslije susreta. Čestitao sam mu. Za njega je bilo jako važno da osvoji Svjetsko prvenstvo, kao što bi i meni bilo.

Izgubio sam, pa sam se ponašao zrelo i čestitao mu na pobjedi - rekao je Kylian Mbappe nedavno, no glasine o navodno lošem odnosu s Messijem još kruže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2023 04:22