StoryEditorOCM

Što to sprema mladi Brazilac, na društvenim mrežama je napisao kako će objaviti vijest koja će uzdrmati svijet sporta

Piše R. R.
17. lipnja 2024. - 20:29

Mladi brazilski napadač Endrick na Instagramu je ostavio vrlo zagonetnu poruku, koja je ubrzo postala viralna. Tinejdžer se sprema za nastup na Copa Americi u SAD-u gdje će, iako 17-godišnjak, zaigrati za seniorsku reprezentaciju. N samo zaigrati, u šest seniorskih nastupa Endrick je zabio tri pogotka.

No, dan prije početka turnira, sprema se objaviti velike vijesti.

- Ne znam jeste li spremni za ovo. 20. lipnja ću biti gost na ESPN-u i kazat ću kažem neke vijesti koje će uzdrmati svijet sporta - napisao je Endrick.

Nikom nije jasno o čemu se radi, pa nestrpljivo čekamo saznati što to ima Endrick šokantno poručiti cijelom svijetu.

Ovaj jako talentirani Brazilac nastupao je za Palmeiras, ali bi od ovog ljeta trebao prijeći u Real Madrid. Ima ugovor s "kraljevskim klubom", a sve je dogovoreno još krajem 2022. godine. Ostao je u Brazilu na posudbi i vjeruje se da će prije početka nove sezone stići u španjolsku prijestolnicu.

Prošle sezone je u Palmeirasu u 22 nastupa postigao četiri gola. Ukupno je za klub iz Brazila odigrao 82 susreta i postigao 21 gol uz četiri asistencije.

S Mbappéom, Viniciusom i Rodrygom u momčadi bit će mu teško biti u startnoj postavi Real Madrida, no sve će ovisiti o tome kako će iskoristiti prilike koje mu bude davao Carlo Ancelotti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 22:22