StoryEditorOCM
Strani nogomet100. godišnjica

Srbin nije krio svoje oduševljenje kada je vidio Mandžukića, a pala je i zajednička fotografija s Zidaneom

Piše Sport SD
11. listopada 2023. - 09:39

U utorak navečer obilježena je 100. godišnjica upravljanja Juventusom od strane obitelji Agnelli, a u malonogometnom spektaklu sudjelovao je čitav niz klupskih legendi poput Zinedinea Zidanea i Alessandra Del Piera, a među zvijezdama svoje je mjesto našao i bivši Vatreni Mario Mandžukić - pišu Sportske novosti.

Sudarili su se bijeli protiv crnih, igralo se sedam na sedam, a pobjedu je u konačnici odnijela bijela ekipa (9:6). Dok su bivše legende kluba svoje nogometno umijeće prezentirale na terenu s tribine su ih pratile aktualne zvijezde poput Dušana Vlahovića koji je posebno bio oduševljen kada je na igralište istrčao bivši reprezentativac Hrvatske.

Srpski reprezentativac koji zbog ozljede nije došao na okupljanje Orlova u sklopu kvalifikacija za Euro, nije krio svoje oduševljenje kada je vidio Mandžukića i ostale igračke veličine, a po završetku susreta iskoristio je priliku za zajedničku fotografiju sa Zidaneom.

S druge strane, iako uvijek ozbiljan, Mario Mandžukić je ovog puta pronašao vremena za šalu i razgovor. Kako s bivšim trenerom Massimillanom Allegrijem tako i s legendarnim Edgarom Davidsom s kojim je razmijenio i nekoliko riječi na temu Luke Modrića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:49