StoryEditorOCM
Strani nogometprava prilika

Spominjao se kao kandidat za klupu Hajduka, a kažu da ne bi ni u Saudijsku Arabiju, čuva se za nešto drugo

Piše Sport SD
10. lipnja 2024. - 23:49

Ozbiljna je utrka s vremenom na Poljudu kad je u pitanju odabir i dogovor s novim trenerom. Nakon što je propala priča s Ivanom Jurićem, sportski direktor Nikola Kalinić okrenuo se novim opcijama, a do početka priprema je ostalo još malo. 

Tko će povesti ‘bijele‘ na prvi trening 19. lipnja neizvjesno je u ovom trenutku, a ranije se kao jedan u kakofoniji raznih kandidata spominjao i legendarni talijanski nogometaš Gennaro Gattuso. Nije neka novost da se u ovakvim situacijama javljaju razna imena pa tako i ono slavnog destruktivca sredine terena s početka ovog milenija. 

Gattuso je svakako u potrazi za novim angažmanom, a gdje će ga nastaviti zasad nije poznat. Na Poljudu vrlo vjerojatno neće, a kako pišu Talijani sigurno neće pokleknuti trendu modernog nogometa odlaska u Saudijsku Arabiju. 

Gattusu ne vrijedi ona trbuhom za kruhom, a kako kažu Talijani odbio je ponudu Al Taawouna. Pregovori sa saudijskim klubom su trajali više od mjesec dana i činilo se po nekima da je posao zaključen, samo on ima druge planove.

Kako navode, bivši trener Napolija, Milana, Valencije i Marseillea čeka pravu priliku u europskom nogometu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. srpanj 2024 00:18