StoryEditorOCM
Strani nogometnaša kolonija

Splićanin bi mogao uskoro postati tehnički direktor - Cristianu Ronaldu?! Al Nassr je ponudio ugovor Portugalcu na vrtoglavih 200 milijuna eura godišnje

30. studenog 2022. - 21:14

Goran Vučević mogao bi uskoro postati tehnički direktor - Cristianu Ronaldu?! Naime, poznato je već da je Al Nassr iz Rijada ponudio Ronaldu ugovor na vrtoglavih 200 milijuna eura godišnje kako je objavila španjolska Marca, klub blizak menadžera Jorgeu Mendesu iz Portugala koji je odavna lansirao portugalsku zvijezdu i vodi o njemu računa od prvih koraka.

Vučević naravno ne smije ništa komentirati, no intrigantno nam je da bi bivši Hajdukov internacionalac, igrač, trener, šef škole i sportski direktor mogao tako blisko surađivati s Ronaldom.

Vidite kakav se tu novac vrti, piše se da bi se 200 milijuna eura trebalo namaknuti sponzorima i da se čeka realizacija tog posla dok je Ronaldo vezan igrama na Mundijalu u Kataru, ali je oslobođen od obaveza u Manchester Unitedu gdje se svadio i on su ga otpustili. Gleda se gdje će Ronaldo nastaviti karijeru na proljeće...

Al Nassr iz Rijada nudi Ronaldu više od američkih klubova, tu je Vučević tehnički direktor, a trener je Rudi Garcia, francuski stručnjak kojeg smo upoznali s malih ekrana kao trenera Lillea, Rome, Lyona, Olympique Marseillea.

S Vučevićem i Garcijom saudijski Al Nassr ima europski štih, ali i bogatu blagajnu s izvora nafte, pa uz podršku sponzora i Ronalda doziva.

Inače je u Al Nassru prava hrvatska kolonija, osim Vučevića, treneri mlađih uzrasta u Akademiji kluba su Dinko Jeličić, Dino Babić, Džemal Adilji, Mate Eterović i Mario Kutlešić, pomoćni trener je Ivan Matić, a tu su i analitičar Bojan Šestan i kondicijski stručnjak Ivan Perasović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. veljača 2023 15:51