StoryEditorOCM
Strani nogometromansa na pomolu

Španjolska princeza zaljubila se u mladu zvijezdu reprezentacije, čuva njegove slike u fasciklu, a suigrači ga zadirkuju: ‘Pitali smo ga hoće li nas pozvati na roštilj s kraljem‘

Piše JL
7. prosinca 2022. - 11:51

Prema mnogobrojnim medijskim natpisima, kći španjolskog kralja, prijestolonasljednica Leonor, zaljubljena je u španjolskog nogometaša Pabla Martína Páeza Gaviru, poznatijeg kao Gavi.

Španjolski kralj, Felipe VI., bio je na tribinama tijekom pobjede Španjolske nad Kostarikom rezultatom 7-0 na stadionu Al Thumama, a nakon utakmice, kralj je od Gavija dobio potpisanu majicu koju je navodno poklonio princezi Leonor. Strani mediji navode da princeza, koja pohađa Atlantic College u Walesu, koji obično pohađaju mladi članovi kraljevske obitelji, ima školsku mapu, tj. fascikl sa Gavijevim slikama - piše Jutarnji list.

Kao što je gledateljima Svjetskog nogometnog prvenstva u Katrau već poznato, Gavi je jedan od predvodnika Španjolaca, čiji su nastupi bili ključni da postanu favoriti na Mundijalu, a čak su i članovi španjolske reprezentacije otvoreno podržavali mladića. No, na kraju se ipak nisu uspjeli plasirati dalje jer su u osmini finala ispali nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Maroka.

image
AFP

Nedavno se španjolski nogometaš Koke našalio na račun Gavija zbog nedavnih nagađanja o princezi Leonor, starijoj kćeri španjolskog kralja Felipea VI., koja je zaljubljena u 18-godišnjaka.

- On je spektakularan tip, pitali smo ga hoće li nas pozvati na roštilj s kraljem. Možete li zamisliti Gavija kako drži božićni govor? - našalio se Gavijev suigrač Koke.

Kokeovi komentari izravne su reference na nedavna nagađanja koja su se pojavila ranije ovog tjedna kada je otkriveno da je princeza od Asturije i vjerojatna nasljednica španjolskog kralja Felipea VI. i kraljice Letizije u svojoj mapi imala slike mladog, ali i popularnog veznjaka Barcelone. Kad bi čak i došlo do toga da se njih dvoje u budućnosti spoje i vjenčaju, tada bi se mladi veznjak morao umiroviti. Naime, imao bi previše obaveza i aktivnosti koje se tiču kraljevske obitelji pa ne bi imao vremena za utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 17:02