StoryEditorOCM
Strani nogometnapad nakon treninga

Šokantne scene u Francuskoj! Naoružani razbojnici pucali po nogometašima Marseillea, jedva izvukli živu glavu

Piše Gradimir Đukarić/SN
20. svibnja 2024. - 18:17

Skupina naoružanih razbojnika u nedjelju navečer je napala pa čak i zapucala prema trojici nogometaša Marseillea!? Faris Moumbagne (23), Jean Onana (24) i Bamo Meite (22) vraćali su se kućama nakon prvenstvene pobjede protiv Le Havrea (2:1) kada ih su ih pljačkaši presreli netom nakon što su napustili klupski trening centar i pokušali oteti automobile, pišu Sportske novosti.

Nogometaši su se dali u bijeg, a onda je zapucano prema njima. Srećom nitko nije stradao iako je neuspjeli pokušaj pljačke mogao završiti u krvi. Naime, dva automobila policija je kasnije otkrila rupe od metaka, dva su završila su na vozačevim vratima jednog od igrača, a treći u prtljažniku drugog automobila.

Nogometaši su, naravno, bili u šoku, a iz kluba su priopćili kako su u kontaktu sa lokalnim vlastima. Tužiteljstvo u Marseilleu je naredilo pokretanje istrage, a za nepoznatim napadačima još uvijek se traga.

Napad na trojicu nogometaša bio je težak kraj ionako teške sezone po Marseille. Atalanta ih je izbacila u polufinalu Europske lige, a kroz Ligue 1 nisu se uspjeli domoći europskih natjecanja iduće sezone. Prvenstvo su zaključili samo bod iza Lensa koji će igrati kvalifikacije za Konferencijsku ligu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 03:56