StoryEditor
Strani nogometponovili testiranje

Šok u Italiji: Dybala opet pozitivan na koronavirus i dalje kašlje, a ponovo su se pojavili i problemi s disanjem

Piše Ivan Renić
6. travnja 2020. - 22:33
Isabella Bonotto/AFP

Šokantne vijesti ne prestaju stizati iz Italije. Broj mrtvih već je premašio 15.000, a cijela zemlja paralizirana čeka znakove usporavanja ove zarazne bolesti. Posljednja u nizu takvih vijesti je ona o Juventusovom igraču Paulu Dybali.

Argentinac je jedan od prvih nogometaša koji je obolio, a nakon dvotjedne izolacije pušten je kući. Nalaz mu je bio negativan, baš kao i njegovoj djevojci Oriani Sabatini. Kao što smo pisali, najskuplji igrač „Stare dame“ opet je počeo osjećati simptome. Sabatini je putem društvenih mreža poručila da Paulo i dalje kašlje, a ponovo su se pojavili i problemi s disanjem. Par se opet podvrgnuo testu koji je ovaj put pokazao da je nalaz pozitivan.

- Nas dvoje smo se testirali 21. ožujka i bili smo pozitivni. Prije tri dana bili smo negativni. I onda smo na trećem testiranju opet bili pozitivni– kazala je Sabatini.

Nesretni Dybala je zbog novonastale situacije opet bio primoran povući se u kućnu karantenu. -Ne znam kako ti testovi funkcioniraju. Ne razumijem kako je bio negativan, pa pozitivan – dodala je Sabatini.

Zloglasni virus koji je zatekao svijet nespreman predmet je užurbanih znanstvenih istraživanja. Lijeka za sada nema, a nije dokazano ni može li se netko zaraziti više puta. Juventusova desetka nije prvi nogometaš zaražen koronom. Prije njega, pozitivni su mu bili suigrači Daniele Rugani (prvi potvrđeni slučaj u Seria A) te Francuz Blaise Matuidi.

#PAULO DYBALA#KORONAVIRUS

Izdvojeno

24. svibanj 2020 07:25