StoryEditorOCM
Strani nogometusprkos svemu

Sheffield United i dalje na prodaju, Abdullah bin Musa’ad bin Abdulaziz Al Saud odlučan

Piše Hina
28. travnja 2023. - 20:15

Premda je Sheffield United osigurao povratak u Premier ligu, vlasnik saudijski princ Abdullah bin Musa’ad bin Abdulaziz Al Saud i dalje namjerava prodati klub.

Vlasnik kluba princ Abdullah i dalje namjerava prodati klub unatoč promociji u Premier ligu.

Posljednjih se tjedana nagađalo kako je 43-godišnji nigerijski milijarder Dozy Mmobuosi korak do preuzimanja kluba za 115 milijuna eura, međutim princ Abdullah sada traži druge kupce.

"Ne mogu reći da je isključeno, ali mislim da je sada malo vjerojatno. Ali sve je otvoreno", rekao je princ za radio Talk Sport.

"Ne mogu komentirati više od toga. Ako donesemo odluku, želim da to bude prije početka priprema za sljedeću sezonu. Prodati je moja namjera, ali ništa nije zajamčeno. Neću prodati bilo kome. Stalo mi je tko će biti idući vlasnik," dodao je.

"Ima drugih zainteresiranih strana. Radije bih napravio nešto u sljedeća četiri tjedna ili ne napravio ništa. Najvažnije je da smo sada u Premier ligi," naglasio je Saudijac.

Sheffield United trenutačno drži drugo mjesto na ljestvici Championshipa sa nedostižnih sedam bodova više od trećeplasiranog Luton Towna. Plasman u elitni razred engleskog nogometa još je ranije osigurao i Burnley koji uvjerljivo vodi na ljestvici "Championshipa".

Burnley se vraća u Premier ligu nakon samo jedne sezone provedene među drugoligašima, a Sheffield United nakon dvije sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 08:14