StoryEditor
Strani nogometboca vs. atletico

Ružne scene nakon utakmice Cope Libertadores: došlo je do fizičkog obračuna između igrača obje momčadi, osiguranja i policije

Piše SN
21. srpnja 2021. - 10:01

Nogometaši Boce Juniors eliminirani su s Cope Libertadoresa nakon što su poslije penala bili slabiji od Atletico Mineira 3:1. Ipak, nije utakmica bila glavna priča večeri već ono što su nogometaši kultnog kluba napravili po njenom završetku.

Naime, nakon susreta došlo je do brutalnog obračuna između igrača obje momčadi, osiguranja i policije - pišu Sportske novosti.

U tunelu stadiona nogometaši Boce su na igrače Mineira krenuli bacati sve što im se našlo pod rukom, a u jednom trenutku poletjela je i zaštitna ograda.

Nakon ispaljenih rafala pokušali su i ući u gostujuću svlačionicu, potom je reagiralo i osiguranje da bi u konačnici izbila i tučnjava.

Morala je intervenirati i policija za koju se smatra kako je u jednom trenutku morala baciti i suzavac ne bi li smirila čitavu situaciju. Tražile su snage reda i mira uhićenje pojedninih igrača, ali se nakon nekoliko sati odustali odustalo od te ideje, a delegacija Boce je uz pomoć argentinske ambasade napustila Belo Horizonte.

item - id = 1114179
related id = 0 -> 1142601
related id = 1 -> 1137922
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. studeni 2021 01:40