StoryEditorOCM
Strani nogometpsg - newcastle

Ružna uvertira pred utakmicu: navijači su se mlatili diljem Pariza, najžešće je bilo u jednom pubu

Piše Sport SD
28. studenog 2023. - 08:07

PSG u utorak od 21 sat dočekuje Newcastle u petom kolu Lige prvaka, a dan ranije susret je dobio ružnu uvertiru. Na ulicama Pariza došlo je do žestokog okršaja gostujućih i domaćih navijača - pišu Sportske novosti.

Navijači su se mlatili diljem Pariza, a snimka koja se pojavila na društvenim mrežama pokazuje okršaj u jednom pubu u kojem su bili navijači Newcastlea. Huligani PSG-a su ih zasuli stolicama i raznim predmetima, ali i bakljama, a potom su pokušali ući u pub iz kojeg su pak prema njima letjele pivske čaše. Cijeli okršaj popraćen je psovkama s obje strane.

Policija je nakon toga naredila da se zatvore barovi koji su ranije službeno određeni za navijače gostujuće ekipe, a klub navijača Newcastlea je svoje članove upozorio da se drže zajedno i paze jedni na druge.

Navijači PSG-a su tako nastavili val nasilja koji je počeo i prije prve utakmice ova dva kluba u kojoj je Newcastle u Engleskoj slavio s 4:1. Uoči te utakmice izboden je i navijač Newcastlea kojeg je banda okružila na ulici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:21