StoryEditorOCM
Strani nogometbivši bijeli

Rrahmanijev zastupnik iz ludnice Napulja: ‘Ja kao splitski zet sanjam proslaviti i Hajdukovo osvajanje titule prvaka!‘

5. svibnja 2023. - 12:21

Napoli je prvak Italije, konačno da je postao, traje to već mjesecima iščekivanje, otkad je stekao golemu prednost, čekao se samo završni pečat. I sad u Udinama, u četvrtak navečer, eto konačne potvrde. Matematički je šampion, treća titula je stigla u grad pod Vezuvom, nakon 1987. i 1990. i 2023. je upisana na barjake slavlja. Momčad je slavila u Udinama, u Napulju je ludnica već danima o čemu slike stižu.

A jedna slika posebno je draga i evo je stigla iz Udina. Albanci, ali i Splićani dobrim dijelom svoje karijere i života poslali su nam je. Amir Rrahmani i Adrian Aliaj.

Slikali su se, feštaju. Napoli šampion.

Rrahmani je stoper koji je na veliku scenu provirio u redovima Splita, bivšeg prvoligaša, "crveni" iz Parka mladeži bili su mu odskočna daska, kasnije je krenuo na sjever Hrvatske odakle se preselio u Italiju i evo ga s titulom prvaka u ruci.

Aliaj je pak njegov zastupnik, bivši nogometaš Hajduka iz 1997/98. godine kad je stigao iz Albanije kao daroviti vezni igrač. Dakle, spada legitimno u kategoriju veterana "bijelih", ali kasnije se razvio i u poznatog menadžera koji je između ostalih i agent Rrahmaniju, a i Hajduku je pomagao raznim transferima. Uostalom, Adrian je i splitski zet, a kako se ono kaže: Odakle si? Odakle ti je žena...

Na stranu što ga posao sad najčešće drži u Zagrebu.

Aliaj, emotivno uvijek posebno vezan za Hajduk, poslao nam je sliku iz Udina s Rrahmanijem i zaključio:

- Napoli je postao prvak, a ja kao hajdukovac i splitski zet sanjam da proslavim i Hajdukovo osvajanje prvenstva!

Ako nije ove godine, može dogodine...  Napoli je čekao i čekao i dočekao. Pa će i Hajduk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:26