StoryEditorOCM
Strani nogometuoči kvalifikacija

Ronaldo iznenadio izjavom: ‘Saudijska liga će biti u pet najjačih na svijetu‘

Piše SPORT SD
23. ožujka 2023. - 16:38

Portugal večeras igra protiv Lihtenštajna prvu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine s novim izbornikom na klupi, Španjolcem Robertom Martinezom.

I dok je kod bivšeg izbornika Fernanda Santosa najveća zvijezda reprezentacije Cristiano Ronaldo dobivao sve manje i manje minuta, Martinez ga ponovno planira napraviti okosnicom momčadi. 

Na konferenciji za medije uoči Lihtenštajna Portugalac je pričao o mnogim temama, a dotakao se i svojih iskustava u Saudijskoj Arabiji.

- Saudijska liga me iznenadila, i to pozitivno, Za pet, šest ili sedam godina to će biti četvrta ili peta najkonkurentnija liga na svijetu ako nastave s istim planom - rekao je Ronaldo, a osvrnuo se i na planove s reprezentacijom.

- Sretan sam jer trener računa na mene. Trener je popričao sa svima, pa tako i sa mnom. Nije me sramota priznati da sam imao jednu lošu fazu u karijeri, ali nije vrijeme za žaljenje, i dalje imam želju odvesti Portugal do vrha. Kad god trener bude htio računati na mene, bit ću na raspolaganju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 05:46