StoryEditorOCM
Strani nogometOSLABLJENI KRALJEVI

Real u problemima, nakon stravične snimke potvrđene crne slutnje. Modriću se otvara velika prilika?

Piše Sport SD
16. studenog 2023. - 18:27

Dan nakon što se zvijezda madridskog Reala Eduardo Camavinga ozlijedio na treningu francuske nogometne reprezentacije, postalo je poznato koliko će izbivati s terena, pišu Sportske novosti. Kako javljaju španjolski mediji, Camavinga zbog iščašenja desnog koljena neće moći participirati u nogometnim zbivanjima najmanje sljedećih osam tjedana. Dakle, trebalo bi to značiti da je za njega nogometna 2023. godina već završila te da će se vratiti najranije u siječnju.

Podsjetimo, Camavinga je nastradao u srijedu, u jednom duelu s reprezentativnim suigračem Ousmaneom Dembeleom. Nakon kontakta odmah se vidjelo da camavingino stanje neće biti dobro, a nakon što je šepajući napustio trening odmah se pristupilo liječenju.

U Realu neće biti sretni zbog ovakvog raspleta budući da trener Carlo Ancelotti već od ranije ne može računati na Aureliena Tchouamenija i Danija Ceballosa, dok manjih problema ima i Jude Bellingham. Camavinga će dodatnim testovima biti podvrgnut i po povratku u Madrid, ali Marca javlja da ga gotovo sasvim sigurno na terenima neće biti osam tjedana. U tom razdoblju bi, osim dvije utakmice s Francuskom na kraju kvalifikacija za Euro propustio i čak sedam utakmica Reala.

Francuski izbornik Didier Deschamps već je pozvao zamjenu za Camavingu, to je Khephren Thuram iz francuskog prvoligaša Nice. Što se Reala tiče, tu bi mogao profitirati i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, kojega bi sada mogla dočekati još veća minutaža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:08