StoryEditorOCM
Strani nogometnavijači primijetili

Real tajanstvenom objavom zapalio svoje navijače: u Madrid stiže Kylian Mbappé?

Piše Mislav Znaor/SN
1. veljače 2024. - 17:49

Kylianu Mbappéu (25) ugovor sa PSG-om istječe ovog ljeta i neće ga produžiti. Ta priča zvuči nekako poznato, već smo je slušali prošle godine, kad ono Mbappé i dalje na Parku Prinčeva...

Ali do kada? To je pravo pitanje. Mnogi navijači Reala vjeruju da je 2024. godina u kojoj će se Mbappé pridružiti "najvećem klubu na svijetu", neki su već pali na foru.

Naime, Real je misterioznom objavom najavio veliku vijest koju će objaviti u petak, a navijači, lakovjerni kakvi jesu, ponadali su se da dolazi Kylian Mbappé.

Na njihovo razočaranje, to se neće dogoditi. Još. Prema pisanju medija bliskih klubu, Real će u petak objaviti da je postigao suradnju s američkim tehnološkim gigantom HP-om, koji će postati jedan od glavnih sponzora kluba.

"Fly Emirates" ostaje na prednjoj strani, dok će logotip HP-a biti na rukavima dresa "kraljevskog kluba". Real od Adidasa, glavnog opskrbljivača opremom, godišnje uprihodi 120 milijuna eura, a suradnja s Fly Emiratesom donosi mu 70 milijuna, koliko bi na godišnjoj bazi trebalo "kapnuti" i od HP-a.

Premda će navijači Reala ostati razočarani, možda i nisu sasvim promašili. Jer novi unosni sponzorski ugovor možda je samo prvi korak prema potpisu čudesnog Francuza...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:43