StoryEditorOCM
Strani nogometbilo je emotivno

Rakitićev suigrač i Cecin zet nakon objave da je izgubio bebu smogao snage igrati finale Europske lige

Piše Sport SD
1. lipnja 2023. - 09:28

Srpski nogometaš Nemanja Gudelj emotivno je proživio osvajanje Europske lige sa svojom Sevillom. Nedavno je s pjevačicom Anastasijom Ražnatović podijelio vijest da će uskoro postati roditelji, međutim, nažalost došlo je do prekida trudnoće.

- Podijelili smo s vama lijepe vijesti i bili ste uz nas svim srcem, čestitkama i porukama. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo govoriti. Na našu veliku žalost, Anastasia i ja izgubili smo bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali će naša ljubav i ovo pobijediti - podijelio je prije dva dana Nemanja Gudelj tužnu vijest.

Ipak smogao je Gudelj snage i zaigrao finale Europske lige u Budimpešti, a nakon utakmice otvorio je dušu za srpske medije:

- Najteža utakmica, jedna od najtežih koju sam odigrao. Ali zato je proslava bila veoma posebna. Pogotovo meni koji sam imao težak pad... Cijele godine događaju se teške stvari, prvo s Dragišom, sada s bebom... Suze su krenule same.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:28