StoryEditorOCM
Strani nogometprati se svaki korak

Rakitić se oglasio na Instagramu: ‘Vidimo se 15. srpnja! Navijači Hajduka će se razočarati, nije to ono što čekaju‘

Piše Sport SD
13. srpnja 2024. - 11:24

Hoće li se konačno idućeg tjedna Ivan Rakitić pojaviti u dresu Hajduka? Kako se neslužbeno doznaje, trebalo bi to biti samo pitanje dana, no u ovim nogometnim je prijelaznim rokovima više preokreta nego u turskim i meksičkim sapunicama zajedno. Malo igrači, pa klubovi i agenti, roditelji, bivši klubovi... Ajme, ima tu svega, no Rakitića hajdučka javnost nestrpljivo očekuje na Poljudu.

U međuvremenu se oglasio sam Igrač.

- Vidimo se 15. srpnja - napisao je na Instagramu.

I dok će srce prosječnog navijača Hajduka zatitrati, nije to ona objava kojoj se nada, no priča je svejedno zanimljiva. O čemu se radi?

Netflix je predstavio službeni teaser trailer za sportski dokumentarac LALIGA: All Access koji će premijerno biti prikazan 15. srpnja na platformi za streaming. U ovom dokumentarcu vidjet ćemo kako igrači i navijači žive velike derbije u Španjolskoj, put velikog otkrića prošle sezone Girone, ali i nogometne priče poput one našeg Ivana Rakitića.

Alvaro Diaz, direktor u Netflixu najavio je dokumentarac ovim riječima:

- Netflix je uzbuđen, svijetu će pokazati priče o sportu i njegovim protagonistima kakve prije nisu viđene. Španjolski nogomet je svjetska referenca i zahvaljujući neviđenom i ekskluzivnom pristupom LaLigi imamo nevjerojatnu priliku zabaviti dugogodišnje obožavatelje i doći do novih gledatelja.

Alex Martínez Roig, izvršni producent dokumentaraca uz Juana Gordona, obojica iz Morena Filmsa, kaže:

- Jako sam zadovoljan ovim projektom. Ovo je prvi put da se jedna od najvećih svjetskih nogometnih liga usudila uhvatiti u koštac s ovakvom serijom. Netflix će biti najbolji primjer za uživanje u ovom putovanju iza kulisa španjolskog nogometa, vidjet ćete jaku vezu između navijača i njihovih klubova. Željeli smo humanizirati sportaše, razgovarati s njima o pitanjima kao što su mentalno zdravlje, neuspjeh, predanost bojama i gradu. Bilo je izazovno.

Jorge de la Vega, izvršni generalni direktor LaLige dodao je: 

- LaLiga je zabava, drama, natjecanje, i svi ti osjećaji bit će prikazani u ovoj dokumentarnoj seriji na koju smo tako ponosni. Zahvaljujući produkciji Netflixa i Morena Filmsa, svi obožavatelji LaLige diljem svijeta moći će uživati ​​u povijesti klubova i doživjeti iznutra kako se odvija sezona puna iznenađenja i emocija, a također će poslužiti i kao izlog za kulturu i raznolikost naše zemlje.

image
Screenshot Instagram

Ivan Rakitić koji će biti jedan od protagonista ovog dokumentarca oglasio se povodom premijere.

- Vidimo se 15. srpnja, napisao je Rakitić na društvenim mrežama.

Rakitić je ostavio veliki trag u LaLigi gdje je igrao od 2011. do 2024., a za Sevillu i Barcelonu pisao je 438 nastupa, zabio 60 golova uz 71 asistenciju. 

Rakitić sve dogovorio s Hajdukom? Vijest je prostrujila eterom poput ‘bombe‘, ali jedno je sigurno...

Je li poznati splitski ugostitelj otkrio senzaciju? Blizak je Rakitiću, evo što je poručio o njegovom dolasku u Hajduk

image

Rakitić u dresu Al-Shababa

AFP

Trenutno je član saudijskog Al-Shababa, a otkad se u lipnju pojavila kombinacija u kojoj bi nekadašnji reprezentativac mogao zaigrati za Hajduk navijači Bijelih prate svaki Rakitićev pokret. Upućeni izvori tvrde da je blizu Poljuda...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 04:31