StoryEditorOCM
Strani nogometžele ga zadržati

PSG pripremio basnoslovni ugovor za Mbappea: ‘Ovo je neviđeno, niti jedan klub im neće moći parirati‘

Piše Niko Matičević/SN
18. siječnja 2024. - 07:57

Osvajač Svjetskog prvenstva 2018. Kylian Mbappé naglasio je da tek treba odlučiti o svojoj budućnosti unatoč tome što mu je preostalo manje od šest mjeseci ugovora s PSG-om - pišu Sportske novosti.

Real Madrid i dalje želi Francuza u svojim redovima, no objavljeno je da će klub poslati formalnu ponudu samo ako dobije zeleno svjetlo od igrača. Međutim, njihov financijski paket nije ni blizu bogatstva koje je PSG pripremio za Mbappéa. Prema novinaru RMC Sporta Danielu Riolu, Mbappé će dobiti ugovor s kojim se ne može mjeriti nijedan drugi nogometni klub na planetu.

Govoreći za RMC, Riolo je rekao: "U ovoj priči s Mbappéom, PSG je pripremio ponudu koja se ne može ni s čim usporediti. Nešto dosad neviđeno što će daleko premašiti 100 milijuna po sezoni. Dakle, nešto čimu niti jedan klub nikada neće moći parirati. Ono što PSG nudi Mbappéu je nevjerojatno."

"Bit će to s beneficijama za brata, za obitelj, za sve… agencija za igrače koju majka želi osnovati. Iskreno, to su nevjerojatne stvari. S druge strane, imamo nešto što je, htio sam reći normalno, reći da je to normalno kad pričamo o Realu... Pa to je normalna plaća za nogometne zvijezde, pričat ćemo o 30 milijuna i možda malo više."

PSG se i dalje nada da će Mbappé pristati na nove uvjete i odbiti Real, a Riolo je dodao: "Ako je u pitanju novac... On može reći da PSG također ima potencijala jer momčad napreduje i nastavlja zaokret od ovog ljeta. Ali, mora se reći, na papiru postoji jaz koji nikad nismo vidjeli. Ovo što je PSG ponudio Mbappéu je nevjerojatno."

Napadač je nedavno priznao da ima "sporazum" o transferu s PSG-om koji će "zaštititi sve strane". Iako Mbappé nije ulazio u detalje dogovora, pretpostavlja se da je mislio na bonus za vjernost kojeg se navodno obećao odreći ako napusti PSG.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:03