StoryEditorOCM
Strani nogomettransfer u madrid

Procurila informacija iz Pariza, nogometni posao stoljeća pred završetkom? Spominju se nestvarni iznosi

Piše Niko Matičević/SN
7. veljače 2024. - 08:40

Laure Boulleau, bivša igračica PSG-a i francuska reprezentativka, trenutno radi za medije pariškog kluba. U nedavnom intervjuu na televiziji Canal Football Club, osvrnula se na mogući odlazak Kyliana Mbappéa u madridski Real.

"Imam dojam kao da smo ovu sapunicu već doživjeli. Prethodnih godina nisam imala previše informacija, ali sada su mi rekli da je potpisao za Real. Razumijem da to i dalje ne može reći. Jako voli PSG i iznimno poštuje klub - pišu Sportske novosti.

Trakavica oko prelaska Francuza u Real traje već jako dugo, ali prema svemu sudeći ovog ljeta bi mogao doći njen kraj. Mbappé je u PSG nakon jednogodišnje posudbe iz Monaca došao u ljeto 2018. u transferu vrijednom čak 180 milijuna eura.

image
AFP

Od tada je za Parižane skupio 288 nastupa u kojima je postigao čak 241 pogodak i dodao 105 asistencija. Sa PSG-om je pet puta osvojio naslov prvaka, a isto toliko puta je bio i najbolji strijelac Ligue 1. U svom kabinetu još ima zlatnu i srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva 2018., odnosno 2022. Na potonjem je bio i najbolji strijelac s osam golova.

Pod kojim će uvjetima Mbappé prijeći u Madrid još nije poznato, ali spominju se nestvarni iznosi. Mbappé će navodno dobiti 130 milijuna eura za potpis s Realom, dok će uz to imati i mjesečnu plaću od desetak milijuna eura. Naravno, sve se ovo još treba potvrditi, ali čini se kako je realizacija ovog posla svakim danom sve bliža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:19